Lesbiska berättelser Nattskift

Jag hade en nattskift och jag skulle aldrig glömma det. De två av oss var tvungna att arbeta nattskift. Jasmin är en trevlig tjej på 22. Det var inte upptagen och vi började bli uttråkade. Efter att ha varit lite kornig frågade hon om jag någonsin hade träffat en tjej. Jag sa att jag redan hade erfarenhet av det en gång. Hon berättade för mig att hon tyckte det var kåt att slicka en fin våt fitta. Tja, jag sa att det också är underbart att skämma bort en kvinna. Hon gick fram till mig och hon kom bakom mig och hon tog tag i mina bröst. Långsamt gick hon under min tröja och knådade mina bröstvårtor. Min fitta hade redan blivit underbart våt. Jag tog av mig byxorna och satt på skrivbordet med breda ben. Sedan sa jag, slicka mig. Långsamt gick hon med sin kåta tunga över min klitoris. Hon lade ett finger i min fitta. Hon började slicka mer och mer vilt och någon gång tog hon en penna och gick över min stjärna med den pennan. Hon doppade pennan i min fitta och stoppade den rakt in i min stjärna. Jag har aldrig gillat det här så mycket, hon flyttade det fram och tillbaka och med 3 fingrar i min fitta kände jag att jag var på väg att cum. Vid något tillfälle var jag redo och jag sa nu, hon satt med benen vida på skrivbordet. Jag slickade hennes fitta och jag gick in med några fingrar. Jag ändrade mig, jag tog en tom flaska vin och jag fuktade den med munnen och jag lade den här flaskan i hennes snäva hål, hon gav ett härligt skrik Djupare sa hon djupare, fingra i min röv, jag stoppade hela halsen kåt röv, jag gungade hårt, jag slickade henne jag fingrade på henne tills hon nästan kom, plötsligt sa hon att jag måste pissa, jag sa piss men när du kom, slickade jag dr med dr flaska i röven och hon kom underbart, på det ögonblicket fick jag ett utsökt gyllene regn över mig, herregud vad smakar sa trevligt, jag har aldrig haft så mycket jag sa, och hon förstod att för också sa att jag aldrig har haft det så mycket jag hade en underbar nattskift och jag kunde helt relatera till det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Bisex-berättelser – min fru blev ovakt

Förra månaden kom jag sent in i vårt hus efter att ha gått hunden ett tag. Min fru (Susan 38 år) väntade på oss i korridoren längst ner i trappan. Hon hade öppnat sig enormt helt. Tung smink, svarta kantade ögon och ljusrött läppstift. Hon hade på sig en mikrokjol, svarta stövlar med mycket höga […]

Read More
Sex

Titta på berättelser – Efter branden

Svettig och nervös såg jag på brandbilarna parkerade framför mitt hem när jag pratade med befälhavaren om branden i mitt hem. Brandmännen sprang in och ut medan slangarna rullades in. En timme senare var de borta och jag pratade fortfarande med grannarna om händelsen. ”Hur som helst, jag upplevde det en gång och låt oss […]

Read More
Sex

Hardcore-berättelser – Den perfekta distraktionen

Med tårar i ögonen slängde han bort minnena de hade byggt tillsammans. Han gjorde sitt bästa för att inte titta för mycket på bilderna eller läsa de romantiska texterna skrivna på korten som de regelbundet skickade till varandra. Tarmkänslan som han hade med sig sedan upplösningen verkade bli starkare för dagen, och oavsett vad han […]

Read More