Hardcore-berättelser – Den perfekta distraktionen

Med tårar i ögonen slängde han bort minnena de hade byggt tillsammans. Han gjorde sitt bästa för att inte titta för mycket på bilderna eller läsa de romantiska texterna skrivna på korten som de regelbundet skickade till varandra. Tarmkänslan som han hade med sig sedan upplösningen verkade bli starkare för dagen, och oavsett vad han gjorde skulle det inte försvinna. Hade han trots allt fattat fel beslut? Kanske agerat för snabbt? Det spelade ingen roll, hon var borta. Hon hade snabbt tagit bort deras existens tillsammans. Inom några timmar var hon singel igen på Facebook och hans huvud var inte längre synligt på ett foto. Hon kan ha känt sig dumpad och hon var arg, vilket kan göra processen enklare. All spekulation som inte spelar någon roll. Han var tvungen att gå vidare, det var bara inte klart för honom hur.

Som en måttligt framgångsrik egenföretagare hade han gott om tid under dagen. I det här fallet för mycket tid. När du inte behöver någonting och inte vet vad du ska göra med dig själv är tiden din värsta fiende. Du kommer att glädja dig över de små saker som kan distrahera din uppmärksamhet ett ögonblick. Ett popup-meddelande från Nu.nl med anmärkningsvärda nyheter eller en snapchat från någon som vill dela sitt liv med dig. Dessa små saker kan ge en sorglig person rätt distraktion, om bara ett ögonblick.

När han tänkte tillbaka på deras förhållande är det allt annat än galet att det var över. Mer slående är kanske att det inte kom ut tidigare. All kärlek hade sugs ut (nej, inte på det sättet), det fanns ingen mer passion eller passion, och sexlivet hade varit på vänt i flera månader också. Hon behövde det inte längre. Han hade alltid hoppats att det behovet skulle återvända. Förgäves.

 

Som en distraktion hade han idag bjudit in en flickvän att prata och särskilt att ge huvudet lite vila och distraktion. De hade känt varandra i över tio år och var alltid bra att prata med. Tidigare hade de trasslat lite när tonårshormonerna fortfarande kappade genom sina kroppar, men med tiden valde de var och en sin egen väg. De har alltid hållit kontakten, om än sporadiskt.

För första gången på fem dagar hade han klätt sig ordentligt och till och med brytt sig om att göra håret och spraya lite luft. Om bara för att se till att han inte skulle översvämmas av medlidande, välmenande men oönskad. Klockan två på eftermiddagen ringde dörrklockan och hon stod vid dörren. Melanie var 25, blond, och han hade alltid varit på den tunna sidan. När det gäller honom kunde han ha lagt till några kilo. Trots det hade Melanie alltid varit någon han hade lockats till, även idag. En kort stickning i tarmen gav honom idéer som han inte borde ha. Melanie hade varit med samma man i fyra år och det var goda chanser att hon snart skulle förlovas. Det var åtminstone vad hon hoppades på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Bisex-berättelser – min fru blev ovakt

Förra månaden kom jag sent in i vårt hus efter att ha gått hunden ett tag. Min fru (Susan 38 år) väntade på oss i korridoren längst ner i trappan. Hon hade öppnat sig enormt helt. Tung smink, svarta kantade ögon och ljusrött läppstift. Hon hade på sig en mikrokjol, svarta stövlar med mycket höga […]

Read More
Sex

Titta på berättelser – Efter branden

Svettig och nervös såg jag på brandbilarna parkerade framför mitt hem när jag pratade med befälhavaren om branden i mitt hem. Brandmännen sprang in och ut medan slangarna rullades in. En timme senare var de borta och jag pratade fortfarande med grannarna om händelsen. ”Hur som helst, jag upplevde det en gång och låt oss […]

Read More
Sex

Lesbiska berättelser Nattskift

Jag hade en nattskift och jag skulle aldrig glömma det. De två av oss var tvungna att arbeta nattskift. Jasmin är en trevlig tjej på 22. Det var inte upptagen och vi började bli uttråkade. Efter att ha varit lite kornig frågade hon om jag någonsin hade träffat en tjej. Jag sa att jag redan […]

Read More