Titta på berättelser – Efter branden

Svettig och nervös såg jag på brandbilarna parkerade framför mitt hem när jag pratade med befälhavaren om branden i mitt hem.
Brandmännen sprang in och ut medan slangarna rullades in.
En timme senare var de borta och jag pratade fortfarande med grannarna om händelsen.
”Hur som helst, jag upplevde det en gång och låt oss nu se vad skadan är” sa jag och visste att en stor del av övervåningen hade utbränt.
Med några grannar och min granne gick jag in för en inspektion och kände Charides hand på min arm.
Hon delade mina bekymmer i en omisskännlig surinamisk accent och, som jag, blev synligt imponerad av händelsen.
“Men, men! Så det är ingenting för tillfället. Det blir ett hotell ”sa jag när jag samlade in några personliga saker.

“Jag ska hjälpa dig granne” sa Charide och hjälpte till att sortera sakerna från skåpen för att sätta dem i korridoren.
Andra grannar flyttade dem ner som var infekterad med vattenskador.

 

Under de återstående timmarna på eftermiddagen och kvällen var mina tillhörigheter inrymda i Charides skjul och mina kläder försvann i tvättmaskinen.

“Och nu ska vi stanna och äta middag, granne,” sa Charide trött. ”Du kommer att låsa din dörr och jag ska duscha. När du kommer tillbaka kan du duscha och vi kan äta ”fortsatte hon och jag åkte till mitt hus.
Efter att jag hade återvänt hörde jag duschen på övervåningen och stannade i köket en stund för att inte sitta i soffan med nedsmutsade kläder, men knäppte upp min skjorta och knäppte upp byxorna på mina byxor; båda redo att tvättas.
Hennes hus luktade också som eld.

När hon kom ut ur duschen hade hon tagit på sig morgonrock och talat moderligt med mig och sedan riktat mig till toaletten.
Varmt vatten hällde över min kropp när jag hörde Charide säga att hon hade lagt ut en morgonrock och tagit ett par boxare från skjulet.
“Det är klart i korridoren!” Jag hörde henne säga.

Tio minuter senare torkade jag ut, klädde mig och gick ner där hon redan var upptagen i köket.

”Granne, jag har tänkt på det men jag måste tvätta dina kläder oftare för att få bort den lukten. Det fungerar bara inte! Jag föreslår också att du sover här för den kommande tiden eftersom det inte är nödvändigt att gå till hotell och jag tycker att det är trevligt eftersom vi har känt varandra i flera år men jag känner inte riktigt dig så … … ”föreslog hon.
”Om du verkligen inte har något emot det, förstås. Ett hotellrum är inte heller något ”sa jag av erfarenhet när jag ringde min arbetsgivare för att förklara historien och omedelbart ta min lediga dag.
Efter telefonsamtalet gick jag tillbaka till Charide och hjälpte henne med middagen men hänvisades beslutsamt tillbaka till banken.
“Jag förbereder middag och du sätter dig bara ner,” sa hon med ett strålande leende, varefter jag drog mig tillbaka till köksbordet och såg henne laga mat.
Mitt huvud var nu ur diskussion och satt tyst och tänkte och tittade på min granne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Bisex-berättelser – min fru blev ovakt

Förra månaden kom jag sent in i vårt hus efter att ha gått hunden ett tag. Min fru (Susan 38 år) väntade på oss i korridoren längst ner i trappan. Hon hade öppnat sig enormt helt. Tung smink, svarta kantade ögon och ljusrött läppstift. Hon hade på sig en mikrokjol, svarta stövlar med mycket höga […]

Read More
Sex

Hardcore-berättelser – Den perfekta distraktionen

Med tårar i ögonen slängde han bort minnena de hade byggt tillsammans. Han gjorde sitt bästa för att inte titta för mycket på bilderna eller läsa de romantiska texterna skrivna på korten som de regelbundet skickade till varandra. Tarmkänslan som han hade med sig sedan upplösningen verkade bli starkare för dagen, och oavsett vad han […]

Read More
Sex

Lesbiska berättelser Nattskift

Jag hade en nattskift och jag skulle aldrig glömma det. De två av oss var tvungna att arbeta nattskift. Jasmin är en trevlig tjej på 22. Det var inte upptagen och vi började bli uttråkade. Efter att ha varit lite kornig frågade hon om jag någonsin hade träffat en tjej. Jag sa att jag redan […]

Read More